FANDOM


Valenciclopedisme Atenció atenció! Est' artícul està escrit en valencià valenciclopèdic.

«Ací, ês que valen, a la Valen'
(Joan Fuster, valenciclopedistə)


Xe, ser valenciclopedistə no és fàcil: fan falta moltes hores de dedicació i molt de temps lliure que, al remat, se convertirà en temps perdut; perô bé, si aixina i tot encâ teniu collons (o figa, com diria Mr. Cabota) d'apuntar-vos a la tronâ, avant va el carro!

Vixca la Valenciclopèdia! Edit

Ieee, para el carro! No tan apressa: antes de res, mireu-vos ês requisits imprescindibles pâ fer-se de la Valenciclopèdia, no fóra cas que...

  • Pâ ser valenciclopedistə -o valenciclopedista- s'ha de ser valencià, o siga, haver naixqut entr' el Segura i el Sénia i, contra més arrimat a la capital, millor (no per res; és qu'esta classe de coneiximent només pot compêndre-ho un valencià de deveres, dels de tota la vida).
  • Pâ fê-se valenciclopedista -o valenciclopedistə- és indispensable tindre un malnom, pero no li val a inventar-se'l: həu d'apuntar-vos & el vostre apodo familiar històric, que pâ d'això estan, pâ gastar-los. I a qui no li agrade el seu, qu'es fota: ací, o follem tots, o punxem la nina!
  • En 'cabant, una volta hajau aportat el vostre nom patrimonial i valencià, tindreu de triar una contrassenya ben xula, que només la sapiau vohâtros, pero procurant que no siga tan ənrevessâ com pâ que vos s'olbide. Li val a gastar el vostre nom administratiu -xe, el que teniu en el carnet!-, per exemple (estaria bo, no?).

Ale, si cwmpliu 'ixos requisits, ja podeu fer-vos de la Valenciclopèdia!

Valenciclopedistes de nom (i renom) Edit

Plantilla:Nota:

Valenciclopedistes de número (i renúmero) Edit

Plantilla:Nota:

Vegəu tammé... Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori