FANDOM


Este artícul necessita un PAI pâ remossar-lo i allargar-lo, si teniu collons i ganes de fer algo, termineu-lo

Valéncia Wii ès un diari-virtual editat en Valência per a tot lo regne.

Continguts Edit

Chimo-y-ponce

Prototip de bonvalencià i l'omnipresent Ximo

Amb el valéncia wii pots jugar a fer com si t'enterares del que passa però sense fer-ho. El catalanisme s'ha fet un lloc en este periòdic des d'a on intenta entrar en lo nostre Regne. Ademés en cada periòdic s'inclou un mando fabricat en Catadau per a boicotejar els xinos que mos volen furtar la pòlvora i l'arròs.

Barrachina Ponce Soler

Prototip de bonvalencià junt a dos valencianistes: Jesus Barrachina i un Bautista Soler, presi-destrossa València Club de Futbol

Diari dels blaveros fundat i mantingut per senyor de les estatuetes: Lladró, que amb els seus diners fa que aguante. Servix pa criticar aquells que tenen la culpa de tot el que pasa en esta nuestra comunidad.

Paco-nadal-y-ponce

Prototip de bonvalencià i el fundador de la Secta del Pomelo: Paco Chirstmas

Un oasi per a la jet set intelectual valenciana aon poden sir la VERITAT en malluscules, com Deu –o Onze- mana! Ací podem vore unes fotos dels salvaors de la patriavalencianaredeu!.

Lladro-ponce

Prototip de bonvalencià feliç per estar junt a un Lladró i fundador del clan Niuntendó. Empresa mare de la Valencia Wii

Van en contra de tot aquell que no atenga a raons, ja siga socialistes, catalans i si son catalans i socialistes el que es fa per part d’esta secta de masoques –que no masons- es obrir-lo en canal i llegir Carta de un joven español d'Aznar p’aullentar tot lo maligne.

Vínculs Edit

pàgina oficial de valénciawii

Blavéncia Hoy

Naiximent de la Fulla Parroquial blavera i els seus feligresos bebedors de vi de requena-utiel

Club de fans de la Valéncia Wii celebra 1 any

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori