FANDOM

 • Besnét de Saneca
  ...Glopâ de merda.

  NECESSITAT DE LA VALENCICLOPÈDIA

  La bona qüestió d'este artícul és el per quê de la necessitat d'una cosa com esta, que a hores d'ara la visiten només quatre gats (o tres, o dos, per no dir-ne cap).

  Jo h'arribat tarð, com sepre'm passa, perô h'arribat. I no me'n pense anar hasta que l'amo em tire o em canse, i la veritat és que crec que tardaré a cansar-me perquê m'heu passe bé lletxint les animalães dels valenciclopedistes que vãen estar pastant, əmpastant i əmpastrant per estes petxines uns quants anys antes de quê jo descwbrira tot açò.

  Ara m'hə posat mans a l'obra, h'aprés un poc de roscà, i vaig a vore si puc donar més de mi (no sostingut, & bemols, qu'a mi m'agrâen més les mãedeus) i escriure alguna qu'âtra coseta que pague la...
  Llegir més >
 • Besnét de Saneca

  Que diu en el meu apartat de blog que "This user has not written any blog posts yet!", i jo ja'n duc tres. No hw'əntenc! Qu'algú m'aclarixca 'ste lio, per favor. I si no qu'əsborre tota la tonteria qu'hə 'scrit.

  Llegir més >
 • Besnét de Saneca

  Ací no n'hi ha cãe tecla de "delete"? Pâ qu'em clavaré jo en estos lios sinse saber...

  Llegir més >
 • Besnét de Saneca

  Estic fent proves. A vore què passa, que no sé açò com funciona...

  Llegir més >

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori