FANDOM


La UGT o Unió General de Taronjerers és un sindicat españyol cuio objectiu és el portar a terme la revolució marxisto-masònica en contuberni amb el comunisme internacional en les terres valencianes.

HistòriaEdit

El sindicat naixgué l'any de la picor en Madrit per a defendre tot lo que volien ês agricultors valencians. En l'arribã de la república s'instal·laren en Valência que per aquell entonces era ja la capital de l'II Repúdica Españyola. Quan el tío Paco guanyà la III Guerra Civil va suprimir la UGT i passà a anomenar-la Mercadona. En l'arribada de la desmogràcia Mercadona se separà en dos, una que era la UGT i l'ãtra que sigué sent Mercadona. Attualment no se poden ni vore.

UGT d'a on?Edit

La UGT seguix diente en les sewes sigles per estes terres valencianes que és del Pastís Valencià. Això's per que se creuen que la Comunitat Valenciana és un pastís que ells se'n van a repartir.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori