FANDOM


Zaplana

Saplana servint a Déu i a Españya.

Eduardo Saplana (Eduardo Zaplana Hernan-Disco ne l'original en cartagener) és un polític i ladriller valencià d'origen cartagener que fon lo segon president de la Xé-neralitat Valenciana estatutària.

La sewa carrera política començà en la capital de la Marina Baixa, en Benidorm on després d'una moció de censura d'unes eleccions netes arribà a l'alcaldia. Endespués, els d'Unió Palentina li ajudaren a conquistar Palau al PSOE-CV i ixina fer-se amics perô quan heu conseguiren, N'Eduart com li'nomenaven els va absorbir i s'hi quedaren més secs que'l Túria. Ixina fon com l'arxiduc Saplana convertí la comunitat en una terra mítica fins que fon cridat pel govern pâ servir a Dios i a Españya.

Després d'haver estat papanatas portaveu del PP en el Senat Imperial, ara ha aconseguit un contracte a Timofónica, o siga que no vos sorprengau si un dia truca a vostra perquè li compreu un mòbil.

També Edit

És el que passa quan xafes una merda

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori