FANDOM


«Cinc mil pessetes!!! »
(Joan Monleón fent guanyars diners a les senyores)


Joan Monleón naixgué a Valência capital del Reino.

Esta gran persona va començar sent coneguda después del període Gris d'Aspanya. Començà a cantar en els Pavesos, un grupet d'amigatxos qu'anaven fent la seua perfomància a Falles, influits per l'extasis líquid a la cassalla i el socarraet. Van començar a fer-se famosos i'a endrogar-se i acabaren gravant cedeses. Sí, i encã se'ls pot vore pel carrers de onleonetes, portades des de les Filipines i que a colp de taronjà, (Clemenvilla) cantaven en accent de l'Horta i ensenyaven cuixa. Tamé hi havia un moment on les monleonetes portaven les vidrioles a cada mà a l'altura dels pits. Ser explícit no era lo seu.

"A guanyar diners... on estan... on estan, a guanyar diners, on estan... on estan...": Esta frase cantà per les monleonetes va entrar al cervell de moltes persones i encã està en el moltes qu'arribarien al pedestal mes alt del comandament de ésta, nuestra comunidad. Personatges com Saplana o el Fabra. Actualment esta cançó és l'himne dels constructors de la Comunidad Valenciana S.A.

Tamé hi havia la Paella Rusa, que baix el precepte d'un sorteig de pessetes, acabaren sotmetent a tota la població a dixar de consumir orxata de xufa i passar-se al Choleck. Una hecatombe. Monleon va patir vàrios atemptats per part dels AXE ( Associació de Xuferos Encabronats ).

Durant vàries temporães a la tele, este programa va quedar gravat pã desgràcia d'una degeneració que ara mateix mata a colp de trago d'anticongelant i herbicida aquells records.

Alguns quans exaltados l'han propossat a Monsenyor García-Gascó pa' qu'el beatifique el Papa lo mas promte poçible.

Dominus tecum

Filmografía com actor: Edit

  • El virgo de Visanteta. (1979)
  • Con el culo al aire. (1981)
  • Aventuras de Zipi y Zape, Las. (1981)
  • Los pornoaficionados (1982)
  • Que nos quiten lo bailao. (1982)
  • Moros y cristianos. (1987)
  • Remember when ( atenció si mires este trosset de pograma no pots disar-lo a mitat, sigues valent collona i aten-te a les conseqüències, redéu!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori