FANDOM


Wiki Atenció atenció! Est' artícul està escrit en valentí apitxat.

«Ja és #primaveravalentina nel Cort' Inglés»
(la tele)


Xe, la Primavera Valentina és una festa organißâ pel Cort' Inglés pâ que la xicalla de hui 'n dia dîxe estar un rato la maquineta y'ixga a lo carrer a córrer davant dels grisos, com fêa la joventut en temps de Franco.

ConsistènciaEdit

La Primavera Valentina consistîx, bàsicament, en una espècia de pàinball pero sense pistoles -ja ho va dir Ramonet: «No creguem en les pistoles!»- i a on els únics que van armats i protegits són els policeros que, com ja se sap, peguen de brometa: per lo tant, el resultat és el mateix qu'en un pàinball d'ixos (corregudes, morãüres, trompães...) pero debães!

La Primavera Valentina té, ademés, l'afegit qu'és com si fóra un joc de rol: el Delegat del Govern -en este cas, la Delegâ- és el màster i la jovenalla «l'enemic», per la qual cosa se podria deduir qu'este joc inofensiu està pensat realment pâl disfrute de la policia, pero això és un supòsit côspiranoic que mitjos respettables com l'ABÇ o Intereconomerda ja han desmontat & proves irrefutables.

Vincles vinculatsEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori