FANDOM


Picanya (Пикания o Picanya en rús, Picanya en neerlandésés, Picanya en xinés... encara que pals de la Wikipedia en castellà ha de ser Picaña sic) és una HONORABLE VILA per als de tota la vida de Dios i pals forasters incorporats, mentre que per la resta de la País_Valencià és un poble de merda aon no n'hi ha més que jardinets que costen un huev, quatre carrers antics i uns tarongerets vora el barranc de Torrent, que per a omplir de plagicida l'aire no té la comarca millors chardins(envejosos). Hui per hui, i ara per ara, la patrona local és la Virge de Monttallat (descafeinat). A més, per a més Inri! l'himno ilocal (Vegeu himne irregional) és una còpia de la dels veïns del nord i del sud.

Ba ésser el primer poble en demanar l'estatut d'autonomia (volien la independència, però no va poder ser), i el primer poble en tindre una plaça del País Valencià. Gora Picanya askatuta.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori