FANDOM


Anrebolic de cuets reballats tots aloro.

Asplicasió de la falla Edit

Normalment la tiren pacalla les dos o quan la fallera major li done la gana dir allò de "señur pirutecnic, put cumensar la masclità". Antonses, comensen a reballar carcases com sis tigueren locos. Primer poquet a poquet i despres s'anrosinen. Acaba en una serie de traques a tot ostio i carcases tame a tot ostio, que fa que tremole tot. Provocant terratremols de 4 a 8 graus en l'escala Paco Nadal. Despues tiren dos cuets mes pa que la gent sepia que sa acabat. Que si no, la gent es queda ahi asperant que ne tiren més.Geograficació topogràfica Edit

Es sol trobar en falles o en la malaena, en una plasa gran, avinguda o algo aixina. Diuen que ni han per Alicant, pero no hi han proves empíriques que sostinguen ixa teoria.

Caracteristiques pròpies Edit

Te que ser a migdia, si son uns borratxos reballant trons de bac a les sinc del matí o per ahí, aixòs una despertà.

Te que ser llarga, si no, es una traca

No te que tindre masa coloringos, si no es un castell ( varietat nocturna de la mascleta com Déu manaria si fora pirotécnic (a distinxir tamé dels espectacles piromúsicals, qaixós una mariconà))

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori