FANDOM


El Levante-BMW és un periòdic de tirada castellonenca i valenciana que s'idita a Valência. No és un periòdic lliure per lo que tú, no hi estás autoritzat a editar-lo.

HistòriaEdit

El Levante, com és més conegut naixqué durant el Paquisme com a mitjà d'informació de Falange, però a poc a poc se fou plenant de rojos i es convertí en el que és ara...

Col·leccionsEdit

El diari treu un muntó de col·leccions, tot i que no són tantes com les del Valéncia Wii, són dignes de rememorar, els Collars precolombins, La Senyera pel nou d'Ottubre, la Gran Enciclopedia de la Región Valenciana en el seu últim tomo substituix Región por Comunitat, i ara l'Enciclopedia de Historia Valenciana.

SemanalEdit

El setmanal del Levante es diu magazine i el compartix en atres periòdics, com ara L'aVantguàrdia. Tammé n'edita ãtre q'es diu car'tele'ra que només conté publicitat de discoteques i anuncis. En general a ningú li agrã esta i sol ser tirada al femer més pròxim.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori