FANDOMHistòria Valenciana
Xé-neralitat
Prehistòria
Imperium Benidorum
Ês Visa-gots
La Dama Ibèrica
Edat mitjana
Ês Araps
Ês Valentini
La llengua dels valentini
Corona d'Aragó
Edat moderna
Compromís de Casp
Dinastia Trastàmara
Dinastia Habsburg
Guerra de Successió
Decrets de Nova Planta
Història Contemporània
Dinastia Borbó
Invasió Napoleónica
Primera restauració borbònica
Casa de Savoia
Primera República Espanyola
Segle XX
Segona restauració borbònica
Segona República Espanyola
Imperi de Levante
Paquisme
Levantostroiska
Estatut
Comunitat Valenciana
Xé-neralitat Valenciana

Levante fon el nom que rebé l'Imperi que s'hi declarà a partir de la III Guerra Civil Espanyola, i que comprenia els territoris de l'antic Regne de València, Múrcia i Albacete.


Ciutats importants Edit

La capital administrativa de facto d'est'Imperi, fon la ciutat de Valência del Cid, anomenã així per l'avinguda per a on s'entrava a la ciutat, tot i que la seua cort es reunia a ãtres ciutats espanyoles, com ara Madrit.

Ãtres ciutats molt importants foren Castelló, Alicant, Múrcia, Marina d'Or i Albassete.

La levantostroikaEdit

A mitjans dels anys 70, tras morir l'Emperador, les diferents províncies volgueren aconseguir la sewa independència de l'Imperi de Levante, així Múrcia i Alicant volien formar la nova Levante del Sur, mentres q'Albacete entrà en guerra amb el Regne de Toledo. Finalment, el Levante llogrà guanyar Alicant però pergué Múrcia i Albacete. Això suposà una IV Guerra Civil Valenciana a finals dels setanta principi dels huitanta que acabà emb la firma de la Pau del 82. Encâ ahui des de diversos sectors se vol la re-unió del Gran Imperi de Levante.


Equenomia Edit

Bandera levante

Bandera de l'Imperi

La moneda oficial fon el naranjito, tot i que tammé se'n podia pagar emb pessetes. L'equenomia es basava en un primer moment en l'intercanvi matèries primeres, com ara el cotó, el sucre, el pollastre, el caviar o el oxigen glaçat. Més tart, aquesta equenomia se substituí per una equenomia molt més rentable com és la construcció d'apartaments que eren regalats per l'Autoritat Suprema de Levante

Mitjos de comunicacióEdit

El diari oficial de l'Imperi tammé se dia Levante, i relatava emb objectivitat magistral tots els esdeveniments aconteiximents més importantes de tot el territori. Després se juntà en el Bon Mercant Walencià]] y'originals ellos li digueren Levante-BMW.

ConsequènciesEdit

Encã hui'n dia molts seguixen diguent a la zona q'ocupava l'Imperi de Levante, emb el tradicional nom de Levante tot i que des dels partits nacionalistes-separatistes en aliança amb el Marxisme-comunisme i la massoneria que permetreren la seua separació, han volgut substituir-los per uns ãtres, com ara Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia o Castella-la Taca

HerènciaEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori