FANDOM


Les Germanies, com el seu nom indica, eren uns germans que tenien manies, especialment a l'hora de treballar: Que si això no m'agrada fer-ho, que si allò tampoc, pos açò hauríem de parlar-ho primer. Total que pa llevar-los les manies, el rei va manar que els penjaren a tots i aixina se'ls passaria.


En principi van haver unes germanies, però en cavant van vindre unes altres. En Xàtiva, concretament, eren dels que més manies tenien, perquè en Aixàtiva sempre han sigut molt maniàtics. I uno que era un poc fantasma es va fer el kefe i li posaren un llençol damunt i li dien l'Encobert. I l'Encobert este anava davant de tots els maniàtics hasta que el van penjar també pa que se li passara.

Lo que passa és que com tot es pega, li ho van pegar a uns altres i estos a uns atres i al final tot el món tenia manies. I ja en cavant van vindre les Segones Germanies, i la Guerra de Successió i al final la conspiració kudeomasònica i els rojos catalanistes. Tot per culpa de les manies!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori