FANDOM


«Gata qui no mossega, arrapa»
-popular de Gata (de Gorgos)-


«I qui no és puta, és beata»
-popular de Gata (de Gorgos)-

Gata és un poble, perdut de la mà del nostre senyor, encara que certes mans an ajudat a millora-lo. Donem record d'aquestes persones tals com: Adolfo Bonifasia, Vicent Corder, Gabriel Feliu, el molt Honorable Pepe Diego i ara, actualment esta sota el domini de Ana Mari Soler (alias: manjenco ó Rita de la Marina).

El Poble, encara que bonic i preciós, es conegut com a Gata de Gorgos o la catedral del cubata (dit en diverses pintades d'art popular del poble). Actualment ostenten el títol de poble més borratxo, i el que no és borratxo, de tota la contornà.

Aquest poble, te la característica de fer un tipus de persones especials, tot i que ara no sobrepassa la barrera dels 6000 habitants, existeix la gran propietat de trobar-te una persona de Gata en qualsevol racó del món, siga on siga i estigues on estigues, si dius a crit pelat i ben fort: A Gata qui no...!!! segur que en menys de 10 metres a la redona algu continua aquesta antiga i certa dita del poble.


Axò es axina, es de caxó.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori