FANDOM


«Gandia, pixavins
-Sant Joan Fuster

«Hui, Gandia; demà, el Món!»
(Mr. Cabota)


Que dir de Gandia, ques mol bonica, amb ixe palau tan gran, ixa colejiata, ixa parà de trens i autobusos i amb eixe urbà tan modern, ehm... la platxa, els madrileños i... l'alcalde ixe, l'Orenga, al Tormento, i al guelo del Madriz!!! Tambe amb eixes "hordes" de pijes que van en man i q al vore-les tens q eixir pitant sino vols que et claven el collarot de tous en el ull.

Llocs q cal destacar de Gandia: - Beniopa ( amb els seus gitanets ) - la "Pijal" ( centre recreatori de pijetes ) - baix el pont ( on tenim al nostre amic el "bagabundo" dels cartrons ) - el Jardinet ( q no es un jardi xicotet )

i tambe cal reconeixer la importancia de certes coses de Gandia: - la importancia de la Falla Serpis - el pont de la fira ( q tota la gent, osea madrileños, es paren a vore com es mou el pont )From Valenciclopèdia, a Wikia wiki.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori