FANDOM


Festa que's feu en Espanya des de 1936 al 1939 organitzada per Paquito el Chocolatero. Esta festa començà en Àfrica i continuà en la resta de la península endespués.

Curso de los acontesimientos Edit

  • Paquito el Chocolatero, ne volia fer una festa per que no li agradava la que havien montat ês d'esquerres, així que des d'Àfrica muntà un cop d'efecte i en un momentet tenia muntâ la festa.
  • Endespués la festa nacional continuà per Andallussia, que ja se sap que tenen molta marxa i per Galiça, on ja manava Manel Fraga.
  • En Valência mentrestant ens resistíem a la festa i continuavem en les nostres coses fins a que mos ferem la Capital que ja mos varen fotre.
  • La festa acabà amb el Generalito triunfant i victoriós i cabdill de la festq que duraria en Espanya uns 40 anys.

Consequències Edit

Espanya després de la festa, que es donà per conclosa el 1978, quedà dividida en molts regnes fins a que's faça atra festa no hi han previstos canvis.

Vejau tammé Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori