FANDOM


Valenciclopedisme Atenció atenció! Est' artícul està escrit en apitxat de l'Horta de Valência.
«Quan jo era jove sí qu'en tenia de bones!»
(Bernat & Baldoví & problemes de sordera i paronimia)Les eleccions són el cuento que s'han inventat unos pâ seguir en la poltrona, manant, i fer-mos creure que estan ahí perquê la matxoria heu vol. N'hi ha de dos classes: les de veres i les de mentira. Les de veres consistixen en eletxir entre'l menos roïn dels qu'es presenten i les de mentira són les que dóna igual lo que la txent vote perquê va a'ixir el qu'al qui mana li ixca dels collons les urnes, después d'haver fet, previament, putxeraso.

Els polítics i els periodistes, que són els que mintxen d'això, solen dir que són la festa de la democràcia, perôme pareix que a soles heu diwen perquê qâsi sempre cau en dumentxe.

Segons els països, tarden més o menos en tornar a fer-se. Lo normal sol ser câ quatre o cinc anys, depén de lo ràpiðs que siguen els eletxits en omplir-se les butxaques.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori