FANDOM


La Constitució Españyola és com l'Estatut de la Comunitat Valenciana però a lo gran. En esta se reconeixen els deures, obligacions i llibertats i deures i obligacions dels esapñyols. Ademés nos la clavaren ja que tammé reconeix q'Españya és una monarquia per que Déu ho mana i que qui no vullga que s'en vaja a fregir cebes.

InspiracióEdit

La inspiració de la carta atorgada ve directa del Paquisme tot i que como estava tot infestat de rojos varen tenir que fer unes concessions com ara la obligació de l'estat de donar classes de twangainés o l'anticonstitucionalitat de combinar blau amb negre.

Rajoy i la constitucióEdit

La Constitució Españyola és ademés la salvaguardãora de la Nació. Si algú pretén ferir a Españya ja siga català, basc, homosexual o persona normal, Rajoy i els seus secuassos es xivaran ràpidament a la Consti i esta t'hi farà papilla.

S'ha donat el cas a Catalunya de persones esclafades literalment per la Constitució. Tal és el cas que el Desgovern de Catalunya ha pres cartes en l'assumpte i està tractant d'inval·lidar-la a corre-pressa. De totes bandes l'Eix del bé s'està donant pressa a contra-atacar.

Sabies què...?Edit

  • La constitució diu que La bandera d'Espanya està formada per tres franges roja, groga i roja sent la groga el doble d'ampla que cadascuna de les rojes...
  • La bandera d'Espanya té un escut no especificat en la constitució...

Ara pregunte...Edit

  • És la bandera constitucional d'Espanya anticonstitucional de fet?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori