FANDOM


Per a redactar un artícul se considera necessari el tindre ordinador, amb teclat i pantalla incorporats. Tammé cal disposar de conexió a internet, encâ que, si estas llegint açò, és probable tingues tot lo (tècnicament) necessari. A l'hora d'escriure:

Elegix el tema Edit

No pots parlar de quansevol cosa sèria que pilles, el tema haurà de ser preferentment valencià o dels Països Valencians, o q'estiga relacionat en ells.

Escriu en Roscana Linguae Edit

El text haurà d'estar escrit en Ortografia Roscana, si no saps molt bé que és allò, mira-ho ací. També s'admeten les variants dialectals que propugnen l'IEC, l'AVL i la RACV això si, progressivament algú te las canviarà a Ortografia Roscana.

Com puntue? Edit

Els artículs no s'han de puntuar de l'1 al 10 si és això al que et referixes, però si parles de comes i punts i tal, pos si, n'has de ficar, que sinòs, entre l'Ortografia Roscana i no haver de punts no s'antén res.

Com fique les caixes Edit

Açò es mereix un apartat apart, prò com ara no m'abellix de fer-lo, pos t'ho explique, açò és pa ficar informació bàsica de països, ciutats, idiomes, etc. En tons es si vas a fer algo d'açò, vas a una que ja lo tingua la copies i canvies la informació i ja està.

I les plantilles Edit

Les plantilles són pâ enllaçar artículs, les fique entre dos coses d'istes {{}}, i ficant la que vulgues, tenim Europa, CCAA, PAI, etc.

Si vullch crear una? Edit

Pos fiques en buscar Plantilla:(elnom) i edites ixa pàgina i ja està creâ. Endespués només has de ficar en quansevol lloc Plantilla:Elnom i t'ixirà.


La discussió Edit

La discusió servix per a barallar-se per si valencià és català o no a entendre's en els âtres valenciclopedistes sobre el contingut de l'artícul en qüestió. Si ningú no n'està pas d'acord, se bloqueja emb lo que crega l'amo i ja està.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori