FANDOM


Wiki Atenció atenció! Est' artícul està escrit en apitxat de l'Horta de Valência.«Ahon estiga la pobríncia, que se lleve la comarca»
(Alfons Parrús, president de la Diputació de Blavència i estadista mundial)


«A mí me lo vas a decir... Señora, tengo lotería!!»
(Carlos Fabra, president de la Diputació de Cagalló, venent loteria dels cegos a l'entrâ del seu aeroport)Divisió territorial inventâ per uns desficiosos qu'estan en contra de les diputacions i de tot lo bo qu'encara's fa & elles.

Bàsicament es tracta d'atxuntar a uns quants pobles veïns que se tinguen una mania que no puguen ni vore's i fer a uno d'ells capital pâ qu'els demés li agarren əncâ més mania.

Una vegâ s'ha conseguit això, eixa agrupació de pobles pot demostrar la mania que li té a les âtres agrupacions de pobles veïnes, o siga, a les comarques del costat.

I aixina suĉessivament & les divisions territorials més grans, la probíncia, el país, l'estat, el continent, etc. hasta arribar a les manies interplanetàries (o algú pot dir que no se li té mania als murcianosmarcianos?).

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori