FANDOM


Caudete de las Fuentes (Caudet de les Fonts en valensiano i KUDT cágalo i vete pal xovent) és un pueblutx de la Plana de Utiel (pals d'Utiel), de la Plana de Requena (pals de Requena) i inclusibe Plana de Caudete (pals locals). Fins fa 4 dies (elevat a ledat de tun pare) va pertànyer a Castella-la Taca, però ara forma part de la Comunitat de Regantes. L'idioma més parlat és el castenallo, però acabant totes les paraules en -ete (com caudete, xupete, cadete, xiquetete o Falete).

Aquest comentari afegit com a apèndix és d'un altre col.laborador: Als valencians cal dir-los que no el mencionin més quan nomenen l'autèntic Caudet, a seques, (Cabdet) puix que les sev(u)es fonts són exhaurides, qui és l'autèntica Vila valenciana, vivint un exili a Albassete com a càstig per voler defendre València en excés. Toma u "empoma" com diuen on jo em sé!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori