FANDOM


El Centre de Cultura Contemporànea Octubre (el'Octubre pâls amics) és el nou xiringuito cultural de Fariseu Climent: el seu nom abreviat, COCOCOCÓ, és una reminiscència al crit de guerra dels gurús de la intel·lectualitat valenciana.

Segons una part d'esta ben anomenâ intel·lectualitat, este crit se dóna ja que antes se cridava «Gerónimo!» i els desgavellats els ficaven bombes.

La parãeta se troba en el centre de Valência i apart d'ACPV, El Tiemps i el Carles Salvãor, tammé podem trobar una muralla molt bonica i âtres cosetes: igual com amb el Casal Parrussafa, el fet d'haver sigut construït sobre un cementeri mossàraþ fa que passen fets paranormals a sovint com, per exemple, qu'en el menú del bar (aparentment escrit en valencià subnormalißat) apareguen paraules com anchoves i chivito... tal qual!

El seu major enemic és la institució que se troba al carrer Avellanes de Valência.

Vincles de fora Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori