FANDOM


Manera d'anomenar despectivament al servidor públic que presta els seus serveis al talego, per part dels administrats, aquestos quan estan en presència del dit servidor públic fa servir el terme funcionario o senyort guardia, segons siga el nivell d'entendederes del caco. Al servidor públic femella que presta els seus serveis al talego, els administrats d'ambdós chêneros acostumen a dir-los senyorita (encâ que puga tenir una edat provecta) i despectivament hitxa que ve a ser una deformació (entre moltes altres) de la paraula geisha, forma molt rebuscà de dir-lis putes.

En Catalunya cal destacar que en acabat dels mestres, el dels boquis (tan mascles com femella)és el contingent que rep més presència de persones provinents del País Valencià.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori