FANDOM


Wiki Atenció atenció! Est' artícul està escrit en apitxat de l'Horta de Valência.
Poeta, əscrittor i alcalde de Suecə, i diputat per Suecə, i moltes âtres coses per Suecə.

Conegut pel malnom de "lo sord" (segurament perquê era curt de vista), és va fer famós per əscriure sainets i publicar sêmanaris d'ixos que m'ampréns a riure i no pots parar de les animalães qu'es diwuen, com "la Donsaina", "el Tabalet" i "el Sueco" (est'últim no he pogut veriuar quin instrument és).

El sainet més famós i més verdolaga és diu "el virgo de Vicənteta", perô'l més important pel poble al que fa referència és "un fandanguet en Paiporta". Tammé'n té âtres divertits i əntretinguts, i a mi m'agrâ molt uno que va'scriure parodiant al don Juan Tenorio qu'es diu "l'agüelo Pollastre"."Nota: No sé jo si no'staria millor redireccionar esta petxina a "Bernat i Baldoví" a seques o (sempre & el consentiment del nostre senyor i quefe i fundãor, qu'és el que té la potestat canònica pâ fer-ho) canonißar a Bernat i Baldoví (com ha fet en âtres əscrittors) i redireccionar... L'amo mana."

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori