FANDOM


Valenciclopedisme Atenció atenció! Est' artícul està escrit en apitxat de l'Horta de Valência.«...i qu'el senyor alcalde se'n vaja a...»
("Que vinga la llum", cançó popular (no del partit, sinó del poble) valenciana-)Ex-alcalde de Paiporta (Bas per part de Xàbia i Tarazona per part de Paiporta, que d'ixos pobles pareix qu'eren els seus pare i mare, i Bertomeu o Bartolo segurament pel sant que li dona nom a l'església de Xàbia) durant la friolera de 28 anys (des de les primeres eleccions democràtiques de 1979 a les de 2007, sense parar, i vinga, una rãere d'âtra) i màxima expressió del psocialisme comarcal, repartint entre el membres més necessitats de la seua família i amistats la riquesa del poble.

En les eleccions del '99 va rebre un vot nulo que contenia la siguient dècima:

"Pareix que seguirà sent

sempre alcalde de Paiporta,

perquè el benestar li importa

quan es tracta de sa gent

(sa família està present

al voltant de la poltrona).

Si la idea no abandona

de dos segles d'alcaldia,

tots li direm cada dia:

"Bartolo, BasTa, razona!"


En la última letxislatura els del pp li van posar una muntonâ de querelles (conegudes com a "quêorelles" en el Cagalló de Fabra), perquê dien que n'hi havia un ou d'irregularitats a les obres de l'auditori monocipal, la piscina monocipal, crear llocs de treball "a dit" (tammé coneguts com "autostop"), i gastar servicis monosipals pâ'l seu us propi... Perô això va ser en el 2006, i encâ no sabem com ha acabat.

La bona qüestió és que ja no's presentà a les eleccions del 2007 (molts dien que pâ no pedre), perô la dona i el txendre sí que anãen en les llistes. Des d'entonses guanya el pp, i tal i com és este poble segurament arriba tammé a 28 anys en l'alcaldia.

Ara, de tant en tant, encâ se'l veu passetxant pel poble.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori