FANDOM


«Hui, Gandia; demà, el Món!»
(Mr. Cabota)

1ntercomarcal.jpg

El cartell del xou, obra de Llapissera

La 1a Intercomarcal Cabotista va ser el primer congrés del cabotisme modern, organißat per La Cabota pâ commemorar el seu primer aniversari, i celebrat al Teatre del Raval de Gandia l'1 d'abril de 2006.

Història Edit

La 1a Intercomarcal Cabotista va 'conseguir ajuntar a vora dos-centes persones vingudes de diferents comarques pâ assistir âs parlats dês màxims representants del cabotisme intervalencià: l'acte va ser presentat per Mr. Cabota des de la sombra, i cada intervenció anava precedida, a banda del parlat corresponent, per un toc de trompeta del Xic de Corea.

Ponències Edit

Ês participants en la 1a Intercomarcal Cabotista van ser, per orde d'aparició, Xavi Castillo, els Ovidi Twins, les Mãedéus, Arthur Caravan i Lilit i Dionís, que tant al principi com al final van aparéixer tots junts pâ interpretar, respectivament, els himnes de Save the Xiquets International i la Intercomarcal.

Vincles de fora Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori